Nové Mesto - najlepšia časť BratislavyNové Mesto - najlepšia časť Bratislavy

tehelne pole nove mesto

Futbalový zápas Ligy národov bude premietaný v autokine na Pasienkoch

Futbaloví fanúšikovia, zbystrite pozornosť! Napriek tomu, že sa otvárací zápas tohtoročnej Ligy národov medzi Slovenskom a Českom odohrá na Tehelnom poli bez fanúšikov, budete si ho môcť vychutnať takmer „naživo“.

 

Futbalový zápas v autokine

Slovenský futbalový zväz pripravil pre futbalových fanúšikov novinku. I keď diváci nebudú môcť byť počas zápasu Ligy národov medzi Slovenskom a Českom priamo na tribúnach moderného futbalového štadióna Tehelné pole a povzbudzovať svoj tím, môžu si zápas pozrieť aj inak ako pred televíznou obrazovkou doma alebo vo svojom obľúbenom bare. Tou novinkou je autokino na neďalekom futbalovom štadióne Pasienky, ktorý je od Tehelného poľa vzdialený len pár 100 metrov.

 

Vstupenky len online

Vstupenky na zápas medzi Slovenskom a Českom, ktorý sa začne hrať 4. septembra o 20.45 hod si záujemcovia môžu už teraz zakúpiť online na webovej stránke Slovenského futbalového zväzu. Predaj bude prebiehať len online a bude ukončený v deň konania zápasu. Pri zakúpení vstupenky je potrebné zadať štátnu poznávaciu značku automobilu. Je to z dôvodu obmedzenej kapacity na parkovanie, ktorá je maximálne 70 áut. Slovenská futbalový zväz odporúča, aby boli automobily využité naplno a v jednom boli 4 osoby.

 

Ľudová cena priláka futbalových nadšencov

Futbalový štadión na Pasienkoch bude otvorený 2 hodiny pred začiatkom zápasu, t.j. od 18.45 hod a vojsť naň bude možné od Junáckej ulice. Pasienky bude potrebné autom opustiť do 23.00 hod. Cena vstupenky je 1 euro na osobu.

Takúto atmosféru naši futbalisti nezažijú, ale podporiť ich môžete trúbením v autokine na Pasienkoch..

Nezabudnite zatrúbiť a poslať futbalistom odkaz

Na divákov čaká LED obrazovka 5×3,3 metra, bufet s občerstvením, umývanie čelných okien, tipovačka, online kvíz aj pukance. Ak sa vám takáto možnosť sledovania atraktívneho futbalového zápasu pozdáva, kúpte si lístok a príďte podporiť svoj tím aspoň na diaľku. Trúbením  môžete futbalistom poslať odkaz, že ich sledujete a fandíte im.

 

Bezpečnosť je prvoradá

Ako informoval Slovenský futbalový zväz, podujatie rešpektuje aktuálne nariadenia epidemiológov. Pri vstupe bude zabezpečené bezdotykové meranie telesnej teploty všetkých účastníkov a samozrejmosťou je aj dezinfekcia rúk.

 

Ak sa vám novinka z dielne Slovenského futbalového zväzu pozdáva, využite príležitosť a príďte podporiť našich futbalistov aspoň takýmto spôsobom. Ja tam určite budem.

 

Pridaj komentár